Ditt egna filarkiv

Vi har nu skapat ett filarkiv som kan användas av våra kunder för att enkelt kunna ha koll på sitt grafiska material som logotyp etc. Vilket gör det enkelt för tryckeriet att kunna ladda ner rätt fil och att alltid ha en uppdaterad databas för kunden med rätt filer.

PFG_logotyp_inlägg

Ny logotyp

Vi har nu tagit fram en ny logotyp för PFG Interactive Design i samband med förändringar i företaget, vi återkommer med mer information angående det.

ipad

Anpassad för iPad & iPhone

Vi har nu anpassat våran hemsida till iPad, då fler och fler idag använder en pekplatta till att surfa. Hemsidan anpassar sig automatiskt, oavsett vilken mobil enhet du använder. Det är enkelt att navigera dig fram på hemsidan även om du exempelvis använder en iPhone. Det här är en allt viktigare sak att tänka på, hur din hemsida uppträder på dessa mobila enheter.

Har du en iPhone eller iPad:
Gå in på www.pfgdesign.com och klicka på ” ” och välj ”lägg till på hemskärmen”. Då får du våran ”Apple touch” logotyp på hemskärmen för att du enkelt ska kunna navigera dig till våran hemsida.

Så mycket kan en logotyp kosta! →

Länk

Ansiktet utåt är mycket viktigt för många företag, något som många stora företag har lagt en hel del pengar på, men inte alla! Stocklogos har tagit fram uppgifter på vad kända företag har påkostat sin logotyp. Klicka för att se listan 🙂

loopia

Loopia webbhotell

PFG Interactive Design är nu återförsäljare utav loopia webbhotell. Loopia har varit ett av Sveriges ledande webbhotell sedan starten 1999 och har idag vuxit fram till att bli ett av Sveriges största webbhotell med över en halv miljon administrerade domäner. Väljer du att köpa en hemsida av oss så behöver du inte oroa dig över att domänen kommer att vara offline pga. diverse problem. Hemsidan kommer alltid vara tillgänglig för dina kunder.